بررسی قیمت و پکیج های مختلف

لیست قیمت

پشتیبانی سرور استاندارد

پشتیبان گیری روزانه از دیتابیس
بکاپ گیری از سرور
بکاپ گیری از فایل های مهم
مانیتورینگ یک سرویس حیاتی
دسترسی به زبیکس
دریافت گزارشات مانیتورینگ در تلگرام
پشتیبانی زیرساخت 5 تیکت
پشتیبانی نرم افزار 5 تیکت
حداکثر زمان پاسخ ۳ روز کاری
دسترسی مستقیم به متخصص
بررسی سلامت بک اپ
به روز رسانی ماهانه هسته
ارائه گزارش کار ماهانه
ماهانه 7,231,000 تومان

پشتیبانی سرور حرفه ای

پشتیبان گیری روزانه از دیتابیس
بکاپ گیری کامل از سرور
بکاپ گیری از فایل های مهم
مانیتورینگ سه سرویس حیاتی
دسترسی به زبیکس
دریافت گزارشات مانیتورینگ در تلگرام
پشتیبانی زیرساخت 10 تیکت
پشتیبانی نرم افزار 10 تیکت
حداکثر زمان پاسخ 2 روز کاری
دسترسی مستقیم به متخصص
بررسی ماهانه سلامت بک اپ
به روز رسانی ماهانه هسته
ارائه گزارش کار ماهانه
ماهانه 12,386,000 تومان

پشتیبانی سرور پرمیوم

پشتیبان گیری روزانه دومرتبه از دیتابیس
بکاپ گیری کامل از سرور
بکاپ گیری از فایل های مهم
مانیتورینگ کلیه سرویس ها با زبیکس
دسترسی به زبیکس
دریافت گزارشات مانیتورینگ: تلگرام + SMS
پشتیبانی زیرساخت 25 تیکت
پشتیبانی نرم افزار 25 تیکت
حداکثر زمان پاسخ 1 روز
دسترسی مستقیم به متخصص
بررسی هفتگی سلامت بک اپ
به روز رسانی ماهانه هسته
ارائه گزارش کار ماهانه
ماهانه 18,813,000 تومان

در صورتیکه هر سوالی داشتید با ما تماس بگیرید.





موارد مهم

در سرویس های پشتیبانی ، دسترسی Root و SSH به کاربر ارائه نخواهد شد.

در صورتی که کاربر کنترل پنل(دایرکت ادمین، سی پنل و…) تهیه نکرده باشد دسترسی به صورت FTP قابل ارائه می باشد.

در سرویس های پشتیبانی ، تنها برای کاربرانی که سرور آن‌ها در وب شایان میزبانی می‌شود قابل ارائه است.

زبیکس، یک نرم‌افزار متن باز برای پایش شبکه‌ها و نرم‌افزارها در سطح سازمانی است که وب شایان برای مانیتورینگ از آن بهره می گیرد.

در پشتیبانی زیرساخت ، امور مربوط به سرور و سرویس های سرور بررسی می گردد.

در پشتیبانی نرم افزار، امور مربوط به سامانه های شما که روی سرور نگهداری شده اند بررسی می گردد .

لیست خدمات قابل ارائه (زیر ساخت و نرم افزار) در انتهای همین صفحه ذکر شده است.

در نظر داشته باشید ارائه‌ی خدمات پشتیبانی سرور و نرم افزار با توجه به پلن انتخابی از سمت کسب‌و‌کار شما ، بدون در نظر گرفتن نوع خدمت، به طور خالصانه در کنار شما هستیم؛ همچنین تمامی پلن‌ها سعی بر این است تا تمامی اتفاقات کاملا اتوماتیک و سیستماتیک انجام شده و سرعت در توسعه به بیشترین‌حد ممکن خود نزدیک شود.

بررسی قیمت و پکیج های مختلف

لیست قیمت

شرح خدمات مبلغ
هر ساعت هزینه کار فنی داخل شبکه1,339,000 تومان
هر ساعت هزینه کار فنی خارج شبکه وب شایان 1,574,000 تومان
هر ساعت هزینه کار فنی مربوط به امنیت 2,411,000 تومان
نصب و کانفیگ سرور داخل شبکه وب شایان10,043,000 تومان
نصب و کانفیگ سرور خارج شبکه وب شایان11,047,000 تومان

در صورتیکه هر سوالی داشتید با ما تماس بگیرید.





چرا وب شایان؟

تضمین کیفیت

در تمامی پروژه ها ۵۰ درصد از مبلغ بعد از تست و تااطمینان خاطر شما تسویه می شود، چه تضمینی بهتر و بالاتر از این ؟

مشاوره رایگان

قبل از شروع هر پروژه برای درک کامل و شناخت دغدغه شما حداقل یک جلسه با حضور یک از اعضای تیم فنی برگزار خواهد شد

آرامش خاطر

۹ سال افتخار همکاری با مجموعه های مختلف را داشتیم و با افتخار می تونیم بگیم سایت ها پشتیبان داشته اند

تجریه کاری

همینطور که در نمونه کارهای این مجموعه دیده اید، تیم فنی ما تجربه کاری در اسکیل های بالا را دارد

رعایت اصول سئو

برای ما باعث افتخاره که سایت های فعلی طراحی شده در زمینه تخصصی خود در رتبه های برتر گوگل قرار دارند

طراحی اصولی و چشم نواز

طراحی سایت مطابق سلیقه شما و با بهترین کیفیت طراحی و اماده خواهد شد ، قطعا این سایت منحصر به فرد شماست

آموزش و پشتیبانی

همواره با توجه به حجم و حساسیت پروژه آموزشهای لازم داده می شود و پاسخگوی سوالات شما هستیم

امنیت بالا

تمام نکات امنیتی لازم برای همه‌ی پروژه ها رعایت می شود، اعتبار شما خط قرمز ماست

وب سایت واکنش گرا

وب سایت شما خودش را با اندازۀ صفحه تطبیق خواهد داد. این یعنی کاربر با هر دستگاهی به آن سر بزند، باز هم وب سایت شما درست نمایش داده می‌شود

رعایت استاندارد های جهانی

ما تمام استانداردهای روز طراحی سایت را در وب سایت شما رعایت خواهیم کرد به طوری که نیاز به باز طراحی سایت نداشته باشید

سریعتر از رقبا

در دنیای فعلی برای گوگل و کاربران سرعت سایت شما اهمیت بالایی داره، سرعت سایت شما سریع تر از رقبا خواهد بود

امکان توسعه

توسعه امکانات سیستم بدون نیاز به تغییرات بنیادین ، آینده کسب و کار شما حتما در نظر گرفته می شود

پشتیبانی و مدیریت سرور DevOps

توسعه نرم‌افزار فرآیندی مهم است که برای ایجاد تغییرات در آن باید شرایط را سنجید و بهترین راه را انتخاب کرد. پیشرفت روز افزون دنیای رایانه فرایند توسعه نرم‌افزار پشتیبانی و مدیریت سرور DevOps در سال‌های اخیر مورد توجه وبمستران و فعالین حوزه‌های مجازی قرار گرفته شده است.

سرور DevOps چیست؟


مفهوم DevOps از دو واژه development و operation تشکیل شده است. این دو واژه به ترتیب به معنی توسعه و عملیات می‌باشند. دلیل ایجاد این مفهوم این است که پشتیبانی و مدیریت سرور DevOps همکاری تیم پشتیبانی و توسعه با تیم عملیاتی شرکت را برقرار می‌کند. می‌دانیم که محصولات و خدمات از طریق ابزار‌ها و شیوه‌های مختلف خیلی سریع‌تر به دست مشتری می‌رسد. DevOps یا دوآپس به تیم عملیات گفته می‌شود که علاوه بر ساخت محصول به مدیریت، پشتیبانی و تکمیل محصول را برعهده دارند. سرعت در ارائه خدمات نیز به مشتریان در حیطه این سیستم می‌باشد.

تیم دوآپس مسئول نگهداری تجهیزات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری شرکت را داشته و به آن‌ها کمک می‌کند تا در ارائه خدمات و محصولات سرعت عمل داشته باشند. شرکت و سازمان‌های مختلف با کمک پشتیبانی و مدیریت سرور DevOps کیفیت کار خود را بالا نگه می‌دارند. با این اوصاف شرکت و سازمان‌ها در بازار به کمک دو آپس حضور قوی خواهند داشت. اما دواپس چگونه موفق به بالا نگه داشتن فعالیت و خدمات شرکت‌ها شده است؟

قبل از ورود پشتیبانی و مدیریت سرور DevOps تیم‌های توسعه و عملیاتی دیگر تیم عملیاتی و تیم پشتیبانی در دو محیط ایزوله فعالیت می‌کردند. تأخیر در تحویل پروژه و همچنین تأخیر در تکمیل پروژه نتیجه عدم فعالیت و همکاری دو تیم با یکدیگر می‌باشد. در دو آپس این تأخیر با هماهنگی و تعامل دو تیم پشتیبانی و توسعه حل و فصل شده است.

مدیریت سرور چیست؟


مدیریت سرور به معنی ارائه خدماتی است که مربوط به حفظ نرم‌افزار و سخت‌افزار و همچنین پشتیبانی و امنیت شرکت‌ها می‌باشد. شرکت‌ها برای بسیاری از عملکرد‌های فناوری اطلاعات به زیر ساخت سرور نیازمند هستند سرور‌ها یا به صورت مجازی و یا به صورت فیزیکی و اختصاصی خدمات زیرساخت انجام می‌دهند. تأمین مدیریت سرور به صورت فیزیکی و یا مجازی دربردارنده هزینه‌هایی است. بنابراین شرکت‌ها به دنبال سرور‌هایی هستند که خدمات زیرساخت را با کمترین هزینه ارائه دهند.

تأمین هزینه‌های مدیریت سرور فیزیکی بیشتر از سرور‌های مجازی است. شرکت‌های مختلف برای عملکرد‌هایی چون ذخیره‌سازی داده‌ها، ‌ایمیل‌ها، میزبانی وب سایت و برنامه‌ها به زیرساخت سرور وابسته هستند. پشتیبانی و مدیریت سرور به تجربه و دانش فنی بالایی نیاز دارد. پس با وجود دانش و فن تخصصی سرور می‌توان از کارایی آن مطمئن شد. در واقع پشتیبانی و مدیریت سرور فرآیندی است که نظارت بر سرور‌ها و نگهداری از آن صورت می‌گیرد. این کار برای داشتن عملکرد بهتر سرور ضرورت خواهد داشت.

مدیریت سرور دارای اهدافی است که می‌توان به حداکثر کارایی یک سرور و همچنین تأمین امنیت محیط سرور اشاره نمود. همچنین در مدیریت سرور، داون شدن سرور به حداقل رسیده و یا به صورت کامل حذف خواهد شد. اصل و پایه مدیریت سرور مدیریت نرم‌افزار و سخت‌افزار و همچنین پشتیبانی و امنیت سرور می‌باشد.

خدمات مدیریت عملیات DevOps


پشتیبانی و مدیریت سرور DevOps تغییرات عالی را در خدمات مدیریت و توسعه محصول ایجاد کرده است. برای مثال، در یک پروژه ساخت یک پلتفرم یا اپ نیاز به خرید سرور می‌باشد. با استفاده از سرور پروژه به صورت آنلاین درآمده و کد‌های برنامه به سرور برای دریافت اطلاعات ارسال می‌شوند. ارائه خدمات مدیریت عملیات DevOps دو تیم عملیاتی و تیم پشتیبانی با بررسی‌های انجام شده نیاز‌های پروژه را مورد بررسی قرار می‌دهند. پس از بررسی نیاز‌های پروژه سرور جدید تهیه می‌شود. همچنین تیم توسعه دهنده اطلاعات جامع را در اختیار تیم عملیاتی قرار می‌دهند.

تیم عملیاتی دو آپس کاملاً در جریان پیشرفت کار تیم توسعه دهنده قرار می‌گیرد و منجر به تعامل کامل آن‌ها با یکدیگر می‌شود. در نهایت تست نهایی بر روی پروژه انجام می‌شود و در صورت بروز مشکلی آن را برطرف می‌کنند. پایان کار پروژه طبق زمانبندی از پیش تعیین شده شروع به کار می‌کند. استفاده از پشتیبانی و مدیریت سرور DevOps در بردارنده مزایای است. استفاده از دو آپس منجر به ارائه سریع و بدون نقص محصولات به بازار می‌شود. اما مزایای DevOps شامل موارد زیر می‌باشند؛
  • کیفیت بالا و افزایش سرعت نتیجه مدیریت عملیات دوآپس می‌باشد. می‌توان سرعت و کیفیت بالا را با استفاده از دواپس تضمین کرد.
  • همچنین در صورت خراب شدن نسخه‌های جدید و به روز امکان بازیابی نسخه‌های قدیمی نیز وجود دارد. به این صورت دستیابی به نسخه‌های قدیمی نیز وجود دارد.
  • در استفاده از دواپس امکان پیش‌بینی موفقیت و شکست پروژه نیز وجود دارد. بنابراین می‌توان اقدامات مناسب با نتیجه پروژه انجام داد.
  • در آخر امنیت پروژه در دو آپس رعایت شده و استفاده از آن منجر به پایداری و انعطاف‌پذیری پروژه خواهد شد.

کارشناس پشتیبانی سرور اختصاصی و مجازی


تهیه سرور پشتیبانی مناسب برای پروژه و فعالیت‌های سازمان و شرکت‌ها بسیار مهم است. سرور اختصاصی و سرور مجازی دو حالت از سرور‌های قابل خریداری هستند. سرور اختصاصی همان سرور فیزیکی است که شرکت‌ها برای مدیریت توسعه و فعالیت در اختیار دارند. با استفاده از این سرور می‌توان به صورت کامل مدیریت خود را بر روی نرم‌افزار و سخت‌افزار‌ها انجام داد. اما سرور‌های مجازی با استفاده از نرم‌افزار‌های اختصاصی بر روی سرور فیزیکی انجام می‌شوند.

استفاده از سرور مجازی منجر به کاهش هزینه‌های پشتیبانی و مدیریت سرور DevOps می‌شود. کارشناس پشتیبانی سرور اختصاصی و مجازی نیز افراد با تجربه‌ای هستند که ارائه خدمات سرور‌های مختلف را برای شرکت‌های توسعه دهنده توضیح و تفسیر خواهد کرد.

کارشناس پشتیبانی سرور در انتخاب هر یک از سرور‌ها مواردی را مورد بررسی قرار خواهد داد. کارشناس پشتیبان با بررسی میزان رم مورد نیاز، مقدار فضای دیسک مورد نیاز و بررسی مقدار هسته cpu مورد نیاز در پروژه، سرور مناسب را برای شرکت‌های عملیاتی پیشنهاد خواهد داد.

همچنین پیشنهاد کارشناس پشتیبان به افرادی که دارای وبلاگ و یا وب سایت خاصی هستند و یا کسب و کار خاصی را مدیریت می‌کنند سرور مناسب را پیشنهاد می‌دهند. همچنین در صورت بالا بردن عملکرد به پشتیبانی یک کارشناس برای ارتقای سرور‌ها نیاز است. تنظیمات هیچ یک از سرور‌ها ثابت نبوده و هر یک از سرور‌ها تنظیمات خاص خود را خواهند داشت. به همین جهت به کارشناس پشتیبان سرور نیاز است.

تأمین امنیت سرور و کانفیگ فایروال


پشتیبانی و مدیریت سرور DevOps می‌تواند امنیت سیستم را در مقابل دسترسی‌های غیر مجاز و هکر و ترافیک‌های مخرب ایمن و محافظت کند. می‌دانیم افزایش سطح ایمنی سرور‌ها برای مدیریت مجموعه بسیار حائز اهمیت است. بنابراین تأمین امنیت سرور و کانفیگ فایروال سیستم را تحت نظارت قرار می‌دهند.
فایروال کانفیگ یا کانفیگ فایروال با نام csf شناخته می‌شود که برای حفظ امنیت بر روی سرور‌های لینوکس نصب خواهند شد. جلوگیری از دسترسی عمومی به سرویس‌ها و اتصال فقط از طریق سیستم lfd و از طریق ftp از امکانات کانفیگ فایروال می‌باشند.

در واقع برای افزایش امنیت سرور تیم‌های عملیاتی بایستی از امکانات کانفیگ فایروال استفاده کنند. برای دسترسی به اسکریپت‌های پیکربندی مناسب فایروال باید آن را بر روی سرور خود نصب کرد. پشتیبانی و مدیریت سرور DevOps با نصب کانفیگ فایروال بر روی سرور مذکور امنیت وب و یا اپ و در حالت کلی پروژه را تضمین می‌کنند.
نظر یا سوال خود را با ما در میان بگذارید!

مشاوره تلفنی رایگان
مشاوره رایگان با واتس‌اپ